PASKAL di laut Special Maritime Unit, Malaysia




Uploaded by: amirulbomba

Video Description:
PASKAL di laut Special Maritime Unit, Malaysia opasi polis merin penang

Tags for this video: {{2}}

Category: News

Share This Video:       StumbleUpon       del.icio.us       Reddit       Bookmark4You       digg       Furl       Spurl       Simpy       YahooMyWeb


URL 
Embed Code 

About the uploader:
Full Nameamirulbomba
GenderUnknown
LocationMY
See more videos uploaded by amirulbomba



Related Videos
Watercat M14 Fast Patrol BoatDenjaka.mp4Insiden Kapal Bunga Laurel Ditawan Lanun Somalia.flv
Watercat M14 Fast Patrol BoatDenjaka.mp4Insiden Kapal Bunga Laurel Ditawan Lanun Somalia.flv
PASKALPaskal Ditauliah KD Panglima HitamMalindo Latgabma Darsasa Part 1
PASKALPaskal Ditauliah KD Panglima HitamMalindo Latgabma Darsasa Part 1


Comments for this video: Show || Hide
Comments for this video on YouTube
bodoh punyer ... ( 2 years ago by kuat12345)
bodoh punyer indosial
smart giler pakaian ... ( 1 year ago by Fuck Yeah!)
smart giler pakaian paskal,kn best aku adlh orng yg ja d paskal dlm vdeo ni,sua2 ari nnti aku akn mmski paskal,insyaallah. B+J
X kondem tapi tgk ... ( 3 years ago by shah man)
X kondem tapi tgk video ini kena banyak lagi latihan semaximum yang di perlukan lol..semoga berjaya buat lagi gempak lol -peace no war lol
where is the ... ( 2 years ago by constantmotionish)
where is the element of surprise???? paskal is trully a SHIT! LOL
ni bukan paskal la ( 4 years ago by misai ku)
ni bukan paskal la
semacam je diorg ni ... ( 4 years ago by emmirza)
semacam je diorg ni? apsal slow sgt, sume surprise element hilang... .. siap leh jatuh lg flashbang... ni x cukup training lg...
@constantmotionish ... ( 2 years ago by TheGarudada)
@constantmotionish Indonesian strong! they so strong...that when their trading ship was pirated...they did not even need to send their army, they sent some money...hahahaha!! their army was too busy being cowards I guess... That is the life of Indonesian....they talk big, but when it comes to action...they are cowards...ptuih!
Ni unit khas Polis ... ( 2 years ago by TRG5353)
Ni unit khas Polis Marin dikenali sebagai UNGERIN (Unit Gerakan Marin).berdasarkan video masih banyak yang perlu diperbaiki..masih terdapat kelemahan2 yang mungkin boleh mengundang maut sekiranya ini operasi sebenar.jadi eloklah belajar dengan senior2 spt GGK,PASKAL,PASKAU & VAT69 bagi mempertingkatkan mutu perkhidmatan..
hahaha look at this ... ( 2 years ago by constantmotionish)
hahaha look at this shitty exercise..! ingat! kapal mt bunga laurel itu dibajak saat sedang dikawal Bunga Mas.. hahaha lagi dikawal kok malah dibajak? navy tolol!.. lagi pula saat dibajak,semua awak kapal sudah berada dalam tempat yang aman,sehingga para your shameless paskal dengan mudah menyerang perompak2 tsb..
ini sinetron ya?.. ... ( 1 year ago by ukie cobain)
ini sinetron ya?.. mau donk ikutan jadi figuran.. XD
Dua2 bodoh, ... ( 1 year ago by jai rul)
Dua2 bodoh, malaysia indonesia sama bodoh,, rkyt malaysia spatotnya sabar, tok sah lyn prangai org indo, indon sptotnya contohi malaysia yg dah maju, guna otakk
Not Paskal this is ... ( 2 years ago by ray patrick)
Not Paskal this is Unigren Maritime Enforcement Special Crack Team. Some members are ex-Paskal and they are trained by Paskal
hoi indon..namanya ... ( 1 year ago by ghost)
hoi indon..namanya pun latihan..kan macam ini lah goblok
NOT PASKAL!BUKAN ... ( 2 years ago by mrperfect4u85)
NOT PASKAL!BUKAN PASKAL! NI UNGERIN LA!
Mau latihan???cb ... ( 1 year ago by yodiqlatz)
Mau latihan???cb latihan sama lanun Indonesia.bs adu tak-tik kah???pasukan pramuka ini cm latihan sm orang yg bkn spesialisasinya.jd sdh psti kalah lanun2 bodoh ini.
Ini UNGERIN rasanya ... ( 2 years ago by tokapi)
Ini UNGERIN rasanya... bukan Paskal.. Polis Marin
Array ( 1 year ago by Ryan Reyfando)
malaysia jancok < pencuri budaya indonesia < kami hidup rukun same singapore < sedangkat malaysia anjing lagu kebangsaan aje ambil dari indonesia dasar tak tau malu ::::: sedunia teertawa cok's malay <<
betul ke ni?? ( 2 years ago by MrForentoz)
betul ke ni??
Ini bukan PASKAL ... ( 3 years ago by shah man)
Ini bukan PASKAL lol ini video latihan unit khas PDRM lol...Apa daa letak nama PASKAL lol PASKAL training bukan gini lol tambah OPS lagi berganda-2 jauh sekali lol aduh...:-(
Array ( 1 year ago by Ryan Reyfando)
benar tuh kau < negara malay aje ambil lagu kebangsaan dari negare kita betul tak jeih ?
Hihihi.....malaysia ... ( 1 year ago by yodiqlatz)
Hihihi.....malaysia botol.mw saja kena tipu.bullshit semua.tu lihat tentara kamu d fpda.semua cuma jd penonton.just watching,do nothing.aq cm bayangkan tentara kamu,kalau perang jd apa mereka,mungkin cm jd pesuruh bule,yg perang cm org bule.huahahahha...
speed respond ... ( 2 years ago by junhor33)
speed respond snappy maririme polis salute u for good job
nie betol ke ... ( 2 years ago by Nurul Nisa Zulaikha)
nie betol ke rakaman je?



Share this video with a friend:

Your name:
Your email:
Your friend's name:
Your friend's email:
Your message:





shopify
Google Analytics Alternative